Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ρίχνοντας νέα λάσπη με άθλια επίθεση και με απειλές προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, προσπαθώντας να καλύψει τα κενά στο Πόθεν Έσχες του προέδρου του Στέφανου Κασσελάκη, αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη. 

Για να βασίσει την νέα προπαγάνδα και το νέο αφήγημα, χρησιμοποίησε απροκάλυπτα  την είδηση από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, περί παράτασης στην προθεσμία υποβολής πόθεν έσχες.

Μάλιστα φτάνει στο σημείο να κατηγορήσει την κυβέρνηση για μία ενέργεια, που γίνεται κάθε χρόνο, την παράταση των δηλώσεων του Πόθεν Έσχες, το οποίο αφορά πολλούς επαγγελματικούς κλάδους, κατά το δοκούν προκειμένου να δημιουργήσει αμφιβολίες στην κοινωνία.

Διαφάνεια... Κασσελάκη

Οι ισχυρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνάνε τα όρια της κοροϊδίας, σημειώνοντας «Αλήθεια, τι θέλει να κρύψει η κυβέρνηση Μητσοτάκη; Πώς είναι δυνατόν αυτοί που μεθοδεύουν αυτές τις αθλιότητες να τολμούν να εκφέρουν λόγο για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα με πλήρη διαφάνεια το πόθεν έσχες του;

Και είναι ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που έχει πράξει κάτι τέτοιο για το 2023. Γιατί δεν έχει τίποτα να κρύψει, προφανώς χωρίς να λαμβάνει υπόψη του πως ένα αρχείο Excel δε νοείται ως «Πόθεν Έσχες».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όχι μόνο δεν τόλμησε να δώσει στη δημοσιότητα τα δικά του περιουσιακά στοιχεία για το 2023, όπως του ζητήθηκε, αλλά μεθοδεύει «παράταση» για τον εαυτό του προφανώς για να αποφύγει όσο το δυνατόν περισσότερο τη δημοσιοποίηση των δικών του στοιχείων.

Προειδοποιούμε την κυβέρνηση να μη διανοηθεί να προχωρήσει τα σχέδια περί παράτασης. Όλα στο φως εδώ και τώρα!