Νέα πρόκληση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος λίγο πριν τις ευρωεκλογές επιτίθεται με λάσπη και Fake News κατηγορώντας τη ΝΔ για προπαγάνδα με ανακοίνωση που εξέδωσε το τμήμα οικονομικής πολιτικής του κόμματος, σε μία ύστατη προσπάθεια να υπεραμυνθεί του αμφιλεγόμενου οικονομικού του προγράμματος, επισημαίνοντας: «Χωρίς κοστολόγηση τα λεφτόδεντρα της προπαγάνδας», «πετώντας την μπάλα στην εξέδρα».

Ειδικότερα, όπως υποστηρίζει η ΝΔ και το σύστημα εξουσίας που τη στηρίζει επιδίδονται συνεχώς σε επιθέσεις για το θέμα της κοστολόγησης των προτάσεών μας.

Οι υπερβολές και οι αντιφάσεις τους είναι μεν κραυγαλέες ( με τελευταία το άδειασμα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους στις …προβλέψεις Θεοχάρη-Πετραλιά) αλλά για ευνόητους λόγους δεν βρίσκουν θέση στη θεματολογία της συντριπτικής πλειοψηφίας των ΜΜΕ !

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία

Αποκαλύπτουμε σαν Τμήμα Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ - με τη δημοσιοποίηση του παρακάτω πίνακα ως δείγμα - την πληθώρα τροπολογιών και διατάξεων νομοσχεδίων, τα οποία η κυβέρνηση της ΝΔ καταθέτει στη Βουλή ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Χωρίς να προσδιορίζεται οποιοδήποτε ποσό, υπάρχουν μόνο αναφορές σε «δαπάνες», «ενδεχόμενες δαπάνες», «ενδεχόμενες απώλειες εσόδων», «ενδεχόμενες ετήσιες απώλειες εσόδων», που «θα αναπληρωθούν από άλλες πηγές εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού» ή «θα αντιμετωπίζονται από πιστώσεις του κρατικού προϋπολογισμού»

Αναμένουμε τη δημοσιοποίηση, από όσους μόνιμα ποτίζουν τα λεφτόδεντρα της προπαγάνδας.