Αναθεώρησε την άποψή του για τον Στέφανο Κασσελάκη ο Απόστολος Γκλέτσος, όπως προκύπτει τόσο από ανάρτησή του στο Facebook όσο και από απαντήσεις του σε σχόλια που ακολούθησαν. Μπορεί να άργησε λίγο, βέβαια, αλλά πλέον ο Απόστολος Γκλέτσος βλέπει καθαρά και δηλώνει αποφασισμένος να μην ψηφίσει ποτέ ξανά τον Στέφανο Κασσελάκη. Μάλιστα κάνει λόγο για «ξεφτίλα για όλους», αποτυπώνοντας σε μεγάλο βαθμό την κριτική και αίσθηση που υπάρχει στο εσωτερικό του κόμματος και γενικότερα.

Στην αρχική του ανάρτηση ο Απόστολος Γκλέτσος κάνει λόγο για «απογοήτευση» χρησιμοποιώντας τη λέξη «παιδί» για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, που «μέσα στη μεγάλη μας θλίψη για την φυγή του Αλέξη Τσίπρα το αντιμετωπίσαμε σοβαρά».

Απαντώντας, δε, σε φίλη του η οποία έχει αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας χαρακτηρίζει «λάθος το φευγιό, καθόμαστε και πολεμάμε εντός», στη συνέχεια ωστόσο αναρωτιέται: «Τώρα τι; άλλα 10 χρόνια δεξιά» για να προσθέσει σε άλλο σχόλιο «ξεφτίλα για όλους μας, τελειώσαμε».

Σε κριτική που του ασκήθηκε για τη στήριξη στον Στέφανο Κασσελάκη, έγραψε: «Έκανα την ανάγκη φιλοτιμία απλώς Βασίλη, μέχρι εδώ όμως...». Στο επιχείρημα, δε, συνομιλητή του ότι όλα οφείλονται στην προέλευση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από την ομογένεια, ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε «αν αυτή είναι μια καλή δικαιολογία για αρχηγό αριστερού κόμματος που κυβέρνησε, τι να πω, Μητσοτάκης μέχρι να σβήσει ο ήλιος...».

Σε παρότρυνση φίλης να μην υπάρχει απογοήτευση αλλά αντίθετα στήριξη στον Στέφανο Κασσελάκη, ο Απόστολος Γκλέτσος είναι κατηγορηματικός: «όχι μέχρι εδώ ... ψήφο από μένα δεν παίρνει, τέλος».