Τη δική του απάντηση προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη έδωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. 

Ο κ. Βελόπουλος σχολίασε τα περί «συγκυβέρνησης» που ανέφερε ο κ. Κασσελάκης στο βίντεό του νωρίτερα στο facebook λέγοντας πως η δήλωση «προκαλεί θυμηδία, διότι δεν συγκυβερνά απλώς. Είναι ο καλύτερος υπουργός της αντιπολίτευσης».

Αναλυτικά η δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου

«Ο πρόεδρος του ασθενούς, κατά δήλωσή του, ΣΥΡΙΖΑ κ. Κασσελάκης έκανε μια αστεία δήλωση στην οποία πρέπει να απαντήσει η Ελληνική Λύση. Όταν ένα κόμμα είναι αγκαζέ με τη ΝΔ και ψηφίζει το 50% των νομοσχεδίων, όταν ένα κόμμα είναι υπεύθυνο για την ακρίβεια λόγω χρηματιστηρίου ενέργειας, όταν ένα κόμμα συμφωνεί στις Πρέσπες και στον κατακερματισμό της ελληνικής οικογένειας με την ατζέντα των woke, θεωρούμε ότι η δήλωση του κ. Κασσελάκη προκαλεί θυμηδία, διότι δεν συγκυβερνά απλώς. Είναι ο καλύτερος υπουργός της αντιπολίτευσης. Του ευχόμαστε περαστικά και να του περάσει ο πυρετός», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιστύλιο της Βουλής.