Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να προσφέρει όραμα για την πρόοδο και την ευημερία το οποίο είναι βασισμένο στις αξίες της ελευθερίας, της αλληλεγγύης και της υπευθυνότητας, επισημαίνει η αναπληρώτρια κοινοβουλευτική εκπρόσωπος και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου σε δήλωσή της στο «Μανιφέστο» για τα 50 χρόνια της παράταξης.

«Με τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, τιμούμε την πορεία μιας παράταξης που διαμόρφωσε τη σύγχρονη πολιτική ιστορία της Ελλάδας. Από το 1974 μέχρι σήμερα, η Νέα Δημοκρατία έχει σταθεί ως θεμέλιο σταθερότητας, υπερασπίζοντας τη δημοκρατία, το κράτος δικαίου και την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ως ιδρυτή, η παράταξη έθεσε τις βάσεις για την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ενωση και την εδραίωση της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας. 

Πενήντα χρόνια μετά, η Νέα Δημοκρατία παραμένει αφοσιωμένη στις αρχές της, ενδυναμώνοντας τη θέση της Ελλάδας διεθνώς, προωθώντας την ανάπτυξη και διασφαλίζοντας την κοινωνική συνοχή. Ενώνοντας τις παλαιότερες και νεότερες γενιές, συνεχίζει να προσφέρει ένα όραμα για πρόοδο και ευημερία, βασισμένο στις αξίες της ελευθερίας, της αλληλεγγύης και της υπευθυνότητας προς τους πολίτες και την πατρίδα» σημειώνει η Άννα Ευθυμίου.