«Πρέπει να στηλιτευτεί το θέμα αυτό από εμάς τους πολιτικούς και να μην το κάνει κανένα κόμμα. Άλλο να γράφουν πολιτικά και άλλο να λένε προδότη, πουλημένε, κλέφτη, να πεθάνεις, να αρρωστήσεις. Αυτά γράφανε. Να πάθεις καρκίνο μου λέγανε» είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις του Πάνου Σκουρλέτη για τα τάγματα των διαδικτυακών τρολ του ΣΥΡΙΖΑπου είχε οργανώσει ο Αλέξης Τσίπρας

«Ο κ. Σκουρλέτης υπέστη αυτά που είχαμε υποστεί εμείς επί χρόνια και εγώ προσωπικά. Και μάλιστα αγωνιζόμουν πολλές φορές σε ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με την πολιτική που μου έλεγαν, βρε Ανδρέα, κάνεις μια ανάρτηση στο twitter και σε βρίζουν από κάτω. Ρε παιδιά, ποιοι με βρίζουν, γιατί κάθεστε και τα κοιτάτε αυτά. Αγνοήστε τα, αυτά είναι μια οργανωμένη ομάδα γύρω από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, έλεγα τότε, που μας χτυπάει και με ανοίκειο τρόπο. Στον καθημερινό κόσμο αυτά δεν μετρούν».

Ερωτηθείς για τον ρόλο του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε όλα αυτά, ο κ. Λοβέρδος απάντησε «αυτός ήταν ο δάσκαλος με τον κ. Παππά τότε. Αυτοί οι δύο. Μετά, ποιος το ανέλαβε όταν έγινε πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας, ποιος το διηύθυνε δεν μπορώ να ξέρω. Αλλά αυτό ήταν η φοβερή οργάνωση του κ. Τσίπρα στην αρχή, από το '12 και μετά. Πότε τα έκαναν, με ποιους τα έκαναν, ποιος ήταν ο αρχηγός της οργάνωσης αυτής δεν το ξέρω». 

Για το πώς μπορεί να εξαλειφθούν αυτές οι νοσηρές πρακτικές, ο Ανδρέας Λοβέρδος απάντησε οτι «τα κόμματα να συμφωνήσουν ότι δεν θα το κάνουν και ότι είναι δόκιμη και επιθυμητή η επικοινωνιακή οργάνωση και στο Διαδίκτυο, γιατί εκεί βλέπει πάρα πολύς κόσμος ειδήσεις, αλλά με πολιτικές θέσεις, όχι με ύβρεις και με απόπειρα εξόντωσης και δολοφονίας» είπε και μίλησε για την αντίδραση των παιδιών του όταν διάβαζαν τι γραφόταν γι' αυτόν. «Μπαμπά, έχεις δει τι σου γράφουν; Το έχω ακούσει αυτό από τα παιδιά μου. Και πρέπει να του εξηγήσω ότι μου γράφει ο υπάλληλος του τάδε κόμματος. Δεν μου γράφει ένας αντικειμενικός τρίτος» είπε. 

«Η ανθρώπινη κακία δεν αντιμετωπίζεται με εισαγγελείς» πρόσθεσε ο κ. Λοβέρδος. «Τα τρολ των κομμάτων που κάνουν αυτό που καταγγέλλει ο κ. Σκουρλέτης, ναι, αντιμετωπίζονται πρώτα από τα κόμματα, δεύτερον, από τα συστήματα κοινωνικής δικτύωσης και τελευταία από τη Δικαιοσύνη. Γιατί από τη Δικαιοσύνη ζητάμε συνεχώς πράγματα. Της φορτώνουμε μια υποχρέωση που δεν θα μπορέσει να διεκπεραιώσει. Να μην είμαι και εγώ ανάμεσα σε αυτούς που δείχνουν τη Δικαιοσύνη για να διώξουν το πρόβλημα από πάνω τους».