Αιχμηρή ήταν η τοποθέτηση Δρυμιώτη για την πορεία της «Ελπίδας», με τον ίδιο να εκτιμά πως το εγχείρημα θα χάσει κι άλλο δυναμική το επόμενο διάστημα.

Μάλιστα, συνέκρινε την κατάσταση με την περίπτωση Κασσελάκη, υποστηρίζοντας πως «ο κόσμος θέλει τον αρχηγό» και όχι μόνο δημόσιες παρεμβάσεις μέσω γραπτών δηλώσεων.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η δυναμική του συγκεκριμένου πολιτικού εγχειρήματος της Μαρίας Καρυστιανού όχι μόνο δεν ενισχύεται, αλλά αναμένεται να υποχωρήσει ακόμη περισσότερο το επόμενο διάστημα.

«Η Ελπίδα θα ξεφουσκώσει κι άλλο. Εγώ τη βλέπω την Ελπίδα, τύπου Κασσελάκη», είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο επιχειρεί να επικοινωνήσει με τον κόσμο.

Παράλληλα, σημείωσε πως το πρόβλημα φαίνεται να έχει γίνει αντιληπτό ακόμη και από τους ίδιους τους ανθρώπους που στηρίζουν την προσπάθεια.

«Το έχουν καταλάβει και οι ίδιοι και γι’ αυτό και αποφάσισαν να μη βγαίνει», ανέφερε.

Ο ίδιος στάθηκε ιδιαίτερα και στη σχέση πολιτικού αρχηγού και κοινωνίας, υποστηρίζοντας πως η φυσική παρουσία και η άμεση επαφή με τον κόσμο παραμένουν κρίσιμο στοιχείο στην πολιτική.

«Ο κόσμος θέλει τον αρχηγό. Δεν μπορείς μόνο γραπτά», τόνισε χαρακτηριστικά.