Ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις σε γραφεία της Ν.Δ και τράπεζες

21

Την ευθύνη για τις επιθέσεις σε τράπεζες και τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας  σε διάφορες περιοχές της Αθήνας ανέλαβε, με ανακοίνωσή της σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η οργάνωση “σύντροφοι/συντρόφισσες για την διάχυση των Εξαρχείων”.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, αναφέρουν ότι επιτέθηκαν συντονισμένα με πέτρες και σφυριά στις τοπικές της Νέας Δημοκρατίας σε: Ζωγράφου, Άγιο Ελευθέριο, Άνω Γλυφάδα, Ηλιούπολη, Μπραχάμι, Δάφνη και Άλιμο. Παράλληλα, αναφέρουν ότι πραγματοποίησαν επιθέσεις σε υποκαταστήματα τραπεζών και συγκεκριμένα στην Εθνική στο Χαλάνδρι, στην Εθνική στο Βύρωνα, στην Εθνική στον Άλιμο, στην Εθνική στη Γλυφάδα και στην Πειραιώς στην Κυψέλη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της οργάνωσης “όσο οι νέοι διαχειριστές της εξουσίας, τα μιντιακά παπαγαλάκια τους, οι μπατσο-συνδικαλιστές μηρυκάζουν το αφήγημα του “άβατου των Εξαρχείων” και της “ανομίας”, εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε παρά έναν συμβολισμό της επιδίωξης για καθολική επιβολή του δόγματος “νόμος και τάξη”.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr