Δεν έπιασαν τόπο οι υπαινιγμοί του Τάκη Κατσαρού για τη Βάσω Κιντή σε άρθρα του πρώτου, στα οποία επιτέθηκε στην καθηγήτρια κατηγορώντας τη για χρηματισμό. Ο Τάκης Κατσαρός αναγκάστηκε και ανακάλεσε όλα όσα αδίκως έγραψε για την κα Κιντή, σχετικά με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και την υπερασπιστική γραμμή αυτών την οποία τήρησε η καθηγήτρια της Φιλοσοφικής. 

«Αισθάνομαι ικανοποίηση» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η κα Κιντή, ενώ τονίζει πως «τέτοιου είδους λόγος δεν πρέπει να έχει θέση στον δημόσιο χώρο».

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση της Βάσως Κιντή:

«Αισθάνομαι ικανοποίηση που ο κ. Τάκης Κατσαρός ανακάλεσε ρητά τους αναληθείς και προσβλητικούς ισχυρισμούς του εναντίον μου και δημοσιοποίησε την ανάκληση αυτή στους ιστότοπους όπου οι υπαινιγμοί αυτοί είχαν δημοσιευθεί. Ελπίζω να γίνεται φανερό και από αυτή την εξέλιξη πως τέτοιου είδους λόγος δεν πρέπει να έχει θέση στον δημόσιο χώρο.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολλούς φίλους για τη συμπαράστασή τους και να εκφράσω την εκτίμησή μου σε όσους δεν συμφωνούν πολιτικά μαζί μου αλλά τάχθηκαν με την αλήθεια και τη σοβαρή πολιτική αντιπαράθεση.
***
ΤΚ: «Στο βαθμό που δεν έχετε πειστεί από τις αναρτήσεις μου ότι δεν είχα την παραμικρή πρόθεση να σας θίξω προσωπικά, να υπαινιχθώ, να υπονοήσω ή να επινοήσω συκοφαντικούς και μειωτικούς της προσωπικότητάς σας και της ακαδημαϊκής σας ακεραιότητας χαρακτηρισμούς, οφείλω να το λάβω υπόψη μου και να πράξω τα δέοντα προκειμένου να μη σας απομείνει οποιαδήποτε αμφιβολία.
Συνεπώς, προς άρσιν παρεξηγήσεων και προκειμένου να αποφύγουμε μια δυσάρεστη δικαστική αντιδικία, ανταποκρίνομαι θετικά στο εξώδικό σας και δηλώνω:
" Αναφορικά με την από 11.05.2023 ανάρτησή μου με τίτλο: "Ιδιωτικά Πανεπιστήμια; Γιατί όχι και ιδιωτικό στρατό τύπου Wagner;" διευκρινίζω ότι ανακαλώ τους θεωρούμενους εκ μέρους της υπαινιγμούς ότι η Καθηγήτρια Φιλοσοφίας κ. Βάσω Κιντή

(α) εκφέρει τις απόψεις της, περί της λειτουργίας μη κρατικών Πανεπιστημίων "με το αζημίωτο", χρηματιζόμενη από ιδιωτικά συμφέροντα, επειδή "μπορεί να θέλει να αλλάξει έπιπλα, κουρτίνες, μπάνιο, αυτοκίνητο και έχει ανάγκη χρήματα"

(β) ανακαλώ τους θεωρούμενους εκ μέρους της υπαινιγμούς ότι μπορεί να ανήκει σε ομάδα κρούσης "εγκριτων" καθηγητών, που διαφημίζουν πόσο "μπάχαλο" είναι τα ελληνικά δημόσια Πανεπιστήμια,

(γ) ανακαλώ τον θεωρούμενο εκ μέρους της συκοφαντικό ισχυρισμό ότι είναι άτομο το οποίο είναι δυνατό να προαυλίζεται έξω από το Γραφείο της Υπουργού Παιδείας".
Την παρούσα δήλωση θα αποστείλω στους ιστοτόπους www.alfavita.gr, Left.gr, commonality.gr σύμφωνα με την απαίτηση που διατυπώνετε στο εξώδικό σας, για την πλήρη και δημόσια αποκατάστασή σας.»