Αλέξης ο… «Μητσοτακοκτόνος»

306

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα… «Να διώξουμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, προτού μετατρέψει τη χώρα σε οικογενειακή offshore», επιβεβαιώνει αφενός την αμετροέπεια που διακατέχει τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ και αφετέρου την εμπάθεια που χαρακτηρίζει την εκφορά του πολιτικού του λόγου.

Αλήθεια από που θα «διώξει» ο Τσίπρας την κυβέρνηση Μητσοτάκη; Μήπως νομίζει ότι η Ελλάδα παραμένει «μαγαζί» του; Αλλά κι αν υποθέσουμε ότι στο μυαλό του η χώρα είναι «μαγαζί» του, με ποιο τρόπο σκέφτεται να «διώξει» την κυβέρνηση Μητσοτάκη; Είναι προφανές ότι δεν έχει… ακούσει ότι στη δημοκρατία οι κυβερνήσεις εκλέγονται από τον λαό.

Συνεπώς στις εκλογές που θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας ο λαός θα αποφασίσει και όχι ο Τσίπρας. Εκτός κι αν ο… δημοκράτης, προοδευτικός και πρώτη φορά αριστερός αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ παρακάμψει την… λεπτομέρεια των εκλογών και με πραξικόπημα που είναι… δίκαιο να το κάνει πράξη.

Όσο για την… οικογενειακή offshore ο Τσίπρας μάλλον κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια.  Ας ρίξει μια ματιά γύρω του και θα καταλάβει ότι τα… ράσα δεν κάνουν τον Παπά, με δύο ή με ένα «Π». Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί στο σπίτι του… ηθικού πλεονεκτήματος δεν μιλάνε για ηθική.

Easy Writer

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr