Επιμένει στη λάσπη η Έλενα Ακρίτα, δίνοντας συνέχεια στη συκοφαντική ανάρτησή της για τη σύζυγο του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, με νέα ανάρτηση περί δήθεν διαστρέβλωσης που «έχει βαρέσει κόκκινο». Είχε προηγηθεί χθες έτερη ανάρτηση με την οποία... απειλούσε ότι «δεν θα σας αφήσουμε σε χλωρό κλαρί».

Στη σημερινή της ανάρτηση η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να προσπεράσει τη στοχοποίηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, εστιάζοντας στο δήθεν πολιτικό περιεχόμενο της παρέμβασής της για το πόθεν έσχες της ίδιας και του πρωθυπουργού, το οποίο θα έπρεπε να γνωρίζει ότι έχει ελεγχθεί πολλάκις σε αντίθεση με αυτό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Η ανάρτηση Ακρίτα

Σημειώνει συγκεκριμένα η Έλενα Ακρίτα:

«Επειδή η διαστρέβλωση έχει βαρέσει κόκκινο.

Το Πόθεν Εσχες του πρωθυπουργικού ζεύγους δεν έχει ούτε σεξιστικό, ούτε προσωπικό, ούτε «οικογενειακό» πρόσημο. Η κυρία Γκραμποφσκι δεν κρίθηκε ούτε ως γυναίκα, ούτε ως σύντροφος και μητέρα.

Το Ποθεν Εσχες του πρωθυπουργικού ζεύγους έχει πολιτικό χαρακτήρα: κατατίθεται από κοινού και αφορά όλο τον Ελληνικό Λαό.

Απαιτούμε να μάθουμε το ΠΟΘΕΝ των 40 ακινήτων. Είναι κληρονομιά; Είναι αγορά; Πού και πώς αποκτήθηκαν τα χρήματα;

Είναι χρέος μας να ερωτούμε.

Είναι χρέος τους να απαντούν».

Σχολιάζοντας -κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών- την ανάρτηση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, είπε πως η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ «δεν άσκησε πολιτική κριτική, αλλά συκοφαντική κατά μίας γυναίκας που είναι σύζυγος του πρωθυπουργού». Την κατηγόρησε για προπαγάνδα επικαλούμενος τους ισχυρισμούς περί 40 σπιτιών, που έχουν καταρριφθεί κατά την εξέταση του πόθεν έσχες του πρωθυπουργού από το 2004 και εντεύθεν, όπως είπε.