Έλαμψε δία της απουσίας του από την εκδήλωση του ινστιτούτου Τσίπρα, ο «αψύς» Σφακιανός, Παύλος Πολάκης, ο οποίος προτίμησε να αρκεστεί στις αιχμές κατά του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με σχόλιο στο Facebook.

Ειδικότερα, απουσίαζε από τη χθεσινή εκδήλωση του Ινστιτούτου Τσίπρα ο Παύλος Πολάκης, ενώ το «παρών» έδωσαν οι συνυποψήφιοί του, Σωκράτης Φάμελλος, Νικόλας Φαραντούρης και Απόστολος Γκλέτσος.

Μάλιστα, όχι μόνο απείχε από την εκδήλωση αλλά καυτηρίασε μέσω Facebook τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του.

Ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κοινοποίησε στο Facebook την ανάρτηση του Ινστιτούτου του, με τις δηλώσεις του Γιάννη Δραγασάκη για την ανάγκη πολλών και ποιοτικών επενδύσεων στη χώρα και αυτή την ανάρτηση σχολίασε ο Παύλος Πολάκης.

Συγκεκριμένα, ο Πολάκης με επιθετικό ύφος στο Αλέξη Τσίπρα σημείωσε: «Αν είχες προχωρήσει την αναπτυξιακή τράπεζα, αν είχες αφήσει τον Εοπυυ να λειτουργήσει σε περιοχές και μέσω των συνεταιριστικών τραπεζών, αν είχες συγκρουστεί με τον Στουρναρα για αυτά που έπρεπε….. τότε θα είχε νόημα η συζήτηση…..».

Δείτε το σχόλιο

stigmiotypo-othonis-2024-10-22-225750.png