Δεν απέφυγε τον πειρασμό να τρολάρει από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ξεκινώντας από τον Δημήτρη Κουτσούμπα και σχολιάζοντας ότι ήταν η πρώτη φορά που χειροκροτήθηκε από όλες τις πτέρυγες λόγω ενός προβλήματος υγείας γιατί «αυτοί είστε», σειρά πήραν οι Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Ανδρουλάκης

Απευθυνόμενος στον Νίκο Ανδρουλάκη και το ζήτημα της «κοινωνικής κατοικίας» που έθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σημείωσε: «Μας είπατε για 150.000 κοινωνικές κατοικίες, πόσο να βάλουμε το μέτρο, μιλάμε για δεκάδες δισ. ευρώ. Εδώ δεν είναι Ευρωβουλή, θα υποστείτε τη βάσανο της αντιπαράθεσης. Θα πρέπει να έχετε κοστολογημένες προτάσεις» του είπε και στη συνέχεια «απάντησε» και σε όσα είπε από το βήμα της Βουλής ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος: «Για την αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχω να πω πολλά. Μας είπατε όσα μας λέγατε προεκλογικά. Το έλεγα και στον κ. Τσίπρα, ότι αντιπολιτευόσασταν ένα σκιάχτρο που δεν υπήρχε και ο ελληνικός λαός μας επιβράβευσε δίνοντάς μας μεγαλύτερο ποσοστό. Πρώτος εγώ είπα για τις δύσκολες μάχες που πρέπει να κερδίσουμε» συμπλήρωσε.

«Εάν πιστεύετε, κύριοι του ΠΑΣΟΚ, ότι βρισκόμαστε στο χείλος της δημοσιονομικής καταστροφής να μας πείτε, χρειαζόμαστε πιο σφιχτή πολιτική ή έχουμε τράτο να δώσουμε περισσότερα; Και τα δύο πάντως δεν μπορεί να ισχύουν» συμπλήρωσε λίγο αργότερα δείχνοντας πως ο πρωθυπουργός δεν πρόκειται να χαριστεί στους πολιτικούς του αντιπάλους.