Καλά, ο Αλέξης Τσίπρας και οι μοιραίοι του κόμματος έχουν αποδείξει ότι αδυνατούν να καταλάβουν τι συμβαίνει στην κοινωνία. Για αυτό - μεταξύ άλλων- επιστράτευσαν και την Πόπη Τσαπανίδου, μήπως και... στρίψει. 

Μόνο που αντί να τους επιρρεάσει εκείνη, ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να την απορροφήσει με την εκπρόσωπο και πολύπειρη δημοσιογράφο σήμερα να μην μπορεί να αντιληφθεί πως άλλο πράγμα ο ΣΥΡΙΖΑ, άλλο το ΠΑΣΟΚ και σε κάθε περίπτωση τα κόμματα λειτουργούν ανταγωνιστικά. 

Η Πόπη Τσαπανίδου συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μάντζο σε τηλεοπτικό πλατό και ούτε λίγο τον εγκάλεσε που χαίρονται στη Χαριλάου Τρικούπη με την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Δεν είναι δυνατόν να χαίρεστε που χάνει ποσοστά ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά και δεν σκέφτηκε λεπτό πως όσο χάνει η Κουμουνδούρου τόσο κερδίζει το ΠΑΣΟΚ. 

«Λυπούμαστε που δεν ήρθαμε να σας συλλυπηθούμε» της αποστόμωσε το τρολ Μάντζο...

Αναλυτικά ο διάλογός τους

Πόπη Τσαπανίδου:
Δεν είναι δυνατόν να χαίρεστε που χάνει ποσοστά ο ΣΥΡΙΖΑ. Ένα κόμμα του προοδευτικού χώρου, όταν βλέπει μία τέτοια ανάκαμψη της δεξιάς, δεν είναι δυνατόν να πανηγυρίζει για μικρή αύξηση.

Δημήτρης Μάντζος:
Είναι η τρίτη φορά που συναντιόμαστε στο πολιτικό πάνελ κ. Τσαπανίδου και θα σας πω ότι λυπάμαι που δεν μπορέσαμε να έρθουμε να συλλυπηθούμε το ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου, αλλά προσπαθήσαμε να χαρούμε και δεν πήραμε την άδεια του κ. Τσίπρα.

Πόπη Τσαπανίδου:
Μαύρο το χιούμορ σας αλλά εν πάση περιπτώσει