Η συνήγορος του πατέρας της Κυριακής που δολοφονήθηκε την περασμένη Δευτέρα, έξω από το Αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, Ελένη Μαζαράκη, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», υπογράμμισε ότι το έγκλημα ήταν μεθοδευμένο και προμελετημένο. Όπως είπε, ο δράστης ήρθε από την Άρτα με μοναδικό σκοπό να προχωρήσει στην αποτρόπαια πράξη του.

«Ο πατέρας της Κυριακής, είχε υποψίες ότι το παιδί του δεχόταν κακοποιητικές συμπεριφορές από τον δράστη, αλλά δεν είχε γνώση γιατί η Κυριακή τα έκρυβε αυτά για να μην τον στεναχωρήσει», ανέφερε στη συνέχεια.

Σχολιάζοντας τα όσα υποστηρίζει ο δράστης για τα ψυχιατρικά του προβλήματα και την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, η Ελένη Μαζαράκη τόνισε ότι πρόκειται για τεχνάσματα που χρησιμοποιεί για να πέσει στα μαλακά, κάτι που πιστοποιούν με τις γνωματεύσεις τους και οι 4 δημόσιοι ψυχίατροι που τον εξέτασαν.

Στο μεταξύ, ο 39χρονος δράστης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του νοσοκομείου «Αττικόν». Φέρεται να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στο κελί του, καθώς βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος, με σημάδια στον λαιμό.