Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, στον Γιώργο Κουβαρά στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών» σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, την Νέα Αριστερά, την κυβέρνηση, τους πολιτικούς της στόχους και τα βιώματά της στην Βουλή.


Πιο συγκεκριμένα η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε άγρια επίθεση στους πρώην συντρόφους της στον ΣΥΡΙΖΑ και στην Νέα Αριστερά. Σύμφωνα με την ίδια ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ αλλά και η Νέα Αριστερά εκπροσωπούν το παλιό και απέκλεισε κατηγορηματικά κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας. Όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ η ίδια εξέφρασε την άποψη ότι βιώνει την απόλυτη κατάρρευση διότι πρόδωσε τους πολίτες τόσο ως κυβέρνηση αλλά και ως αντιπολίτευση.


Για την Νέα Αριστερά ήταν ιδιαίτερα σκληρή. Αφού διευκρίνισε ότι δεν τους φοβάται εκλογικά διότι ο κόσμος βλέπει καθαρά την αλήθεια, ανέφερε ότι η Νέα Αριστερά είναι ένα κομμάτι του συστήματος που κατήγγειλε από το 2015, καθώς οι περισσότεροι ήταν Υπουργοί στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα που έφερε το μνημόνιο. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε 9 στους 11 στην Νέα Αριστερά επέλεξαν την καρέκλα και πρόδωσαν τον κόσμο που τους ψήφισε. Μάλιστα συνέχισε να ρίχνει τα καρφιά της λέγοντας ότι όλοι θυμούνται την Αχτσιόγλου να διώχνει εργαζόμενους από το Υπουργείο Εργασίας και να συμπεριφέρονται υποτιμητικά στον κόσμο που τους εμπιστεύτηκε, σαν «Μαρίες Αντουανέτες». Σύμφωνα με την ίδια, και τα δύο κόμματα πληρώνουν αυτήν την συμπεριφορά με την κατάρρευση και απαξίωση τους από τους πολίτες.


Δεν αισθάνεται άνετα στη Βουλή


Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας υποστήριξε ότι έχει κάτι που ενοχλεί στη Βουλή, διότι όταν βλέπει μια αδικία δεν υποχωρεί με τίποτα και «χαλάει την πιάτσα». Δε είναι τυχαίο δε, σύμφωνα με την ίδια, ότι την πολεμάνε ταυτόχρονα τόσο η κυβέρνηση όσο και τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Μάλιστα ανέφερε ότι το κλίμα στη Βουλή δεν είναι ευχάριστο, διότι υπάρχουν άνθρωποι που σίγουρα δεν θα τους έκανε παρέα λόγω της συμπεριφοράς τους. Επιπλέον ισχυρίζεται ότι το επίπεδο των βουλευτών είναι πολύ χαμηλό και καταγγέλλει ότι δέχεται χυδαίες επιθέσεις επειδή είναι η μόνη γυναίκα αρχηγός κόμματος. 


Όσον αφορά τους στόχους του κόμματος της για τις ευρωεκλογές, υποστήριξε ότι επιθυμεί να τα πάει καλύτερα από τις βουλευτικές εκλογές και να εκφράσει ακόμα και όσους δεν πάνε να ψηφίσουν, δεν ακούγονται και είναι απογοητευμένοι από το πολιτικό σύστημα. Τέλος η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση επιχειρεί συγκάλυψη για την τραγωδία των Τεμπών, δήλωσε υπέρ του γάμου και της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών ενώ εξέφρασε την άποψη ότι τα μέτρα κατά της αθλητικής βίας αφορούν περισσότερο την επικοινωνία πάρα την ουσία.