Ο Άδωνις Γεωργιάδης εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να εισέλθει στη Βουλή με επικεφαλής τη Ρένα Δούρου, χαρακτηρίζοντας τον Παύλο Πολάκη τελευταία ελπίδα πολιτικής συσπείρωσης.

Οι εκτιμήσεις για Πολάκη και Δούρου

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» του ΑΝΤ1, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι ο Παύλος Πολάκης αποτελούσε την τελευταία ελπίδα του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει μια ουσιαστική πολιτική μάχη με στόχο την είσοδό του στη Βουλή.

Παράλληλα, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το μοντέλο της συλλογικής ηγεσίας θα αποτύχει, τονίζοντας πως το κόμμα όφειλε να επιλέξει ένα πρόσωπο ικανό να δημιουργήσει πόλωση και να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ερώτηση του Γιώργου Ρογκάκου για το αν θεωρεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα καταφέρει να μπει στη Βουλή, ο υπουργός Υγείας απάντησε κατηγορηματικά: «Δεν μπορεί. Με τη Δούρου δεν μπορεί, όχι».