Σε θερμό κλίμα υποδέχθηκε σήμερα, Παρασκευή, η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης τους συνταξιούχους, οι οποίοι σήμερα πραγματοποίησαν κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα, όταν η πορεία έφτασε στο σημείο όπου βρίσκεται το υπουργείο, τα ρολά όχι μόνο δεν ήταν κατεβασμένα, αλλά ο αρμόδιος υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης, μαζί με τον υφυπουργό Παναγιώτη Τσακλόγλου είχαν κατεβεί κάτω, όπου συνομίλησαν με τους διαδηλωτές συνταξιούχους. 

Μάλιστα, όπως φαίνεται από τα φωτογραφικά στιγμιότυπα, δεν έλειπαν τα χαμόγελα και οι εναγκαλισμοί και από τις δύο πλευρές. Σε ανάρτησή του στο X για το συγκεκριμένο συμβάν ο κ. Γεωργιάδης έγραψε τα εξής: «Πριν λίγο έφτασε η πορεία των συνταξιούχων στο Υπουργείο Εργασίας. Κατεβήκαμε με τον υφυπουργό και τους υποδεχθήκαμε με τις πόρτες του Υπουργείου ανοικτές. Εμείς δεν αντιδικούμε με τους συνταξιούχους τους οποίους υπηρετούμε όσο μπορούμε καλύτερα».

Υπενθυμίζεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Γεωργιάδης είναι ανοιχτός σε διάλογο με τους πολίτες και υποδέχεται στην είσοδο του κτιρίου, όπου στεγάζεται το υπουργείο Εργασίας, διαδηλωτές. Πριν μερικούς μήνες, στις αρχές της θητείας του ως υπουργός Εργασίας είχε δεχθεί αυτοπροσώπως εργαζομένους, με τους οποίους και συζήτησε.