Αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα άφησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Στράτος Σιμόπουλος, μιλώντας στο OPEN, εκφράζοντας την καχυποψία του για την προσπάθεια πολιτικής επανατοποθέτησης του πρώην πρωθυπουργού.
«Είμαστε καχύποπτοι, γιατί μπορεί να κάνει rebranding ο Τσίπρας», ανέφερε χαρακτηριστικά, υπενθυμίζοντας παλαιότερη τοποθέτησή του στη Βουλή σχετικά με τις μολότοφ.
«Ο Τσίπρας είναι αυτός που είπε μέσα στη Βουλή ότι οι μολότοφ είναι καλές ή κακές, ανάλογα από την πλευρά στην οποία πέφτουν», δήλωσε ο κ. Σιμόπουλος, θέτοντας υπό αμφισβήτηση την αλλαγή πολιτικού ύφους που επιχειρεί να παρουσιάσει ο πρώην πρωθυπουργός.
Σιμόπουλος: «Είμαστε καχύποπτοι, γιατί μπορεί να κάνει rebranding ο Τσίπρας. Ο Τσίπρας είναι αυτός που είπε μέσα στη Βουλή ότι οι μολότοφ είναι καλές, ή κακές, ανάλογα από την πλευρά στην οποία πέφτουν». @efsimopoulos https://t.co/ibtimwQ4XX
— tomanifesto.gr (@tomanifesto) October 21, 2026