Παρουσία εκατοντάδων φίλων, συνεργατών, υποψηφίων και πολιτών, που κατέκλυσαν τον πεζόδρομο της πλατείας Γαρδένιας, ο δήμαρχος Ζωγράφου και επικεφαλής της «Συμμαχίας Δημιουργίας για τον Δήμο Ζωγράφου», Βασίλης Θώδας, έκανε τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης. 

Στην ομιλία του ο Βασίλης Θώδας αναφέρθηκε σε όλα τα σημαντικά έργα που έχει υλοποιήσει στη διάρκεια αυτών των τεσσάρων χρόνων που έχει αναλάβει τη διοίκηση της πόλης. Έργα σημαντικά που ήδη έχουν αρχίσει και αλλάζουν την εικόνα της πόλης του Ζωγράφου. «Το 2019 θέσαμε τα θεμέλια.Το 2023 θα σηκώσουμε τον δήμο ψηλά, εκεί που αξίζει να βρίσκεται» είπε ο Βασίλης Θώδας και συμπλήρωσε: «Για εμάς υπάρχει μόνο μια πορεία. Μπροστά και ψηλά. Δεν θα ρισκάρουμε η πόλη να γυρίσει πίσω στις λογικές της μιζέριας, του μικροκομματισμού, της αδράνειας, της απαξίωσης της δημοτικής περιουσίας, της εγκατάλειψης, της απουσίας από τα δημοτικά δρώμενα της προηγούμενης δημοτικής αρχής». 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στρατηγικούς στόχους της νέας θητείας σημειώνοντας όλα τα έργα, τα οποία έχουν δρομολογηθεί και θα ολοκληρωθούν μέσα στα επόμενα χρόνια. 

Τέλος, αναφέρθηκε στον σχηματισμό της νέας παράταξης, της «Συμμαχίας Δημιουργίας για τον Δήμο Ζωγράφου» επισημαίνοντας πως αυτή αποτελείται από ενεργούς πολίτες, ανθρώπους που νοιάζονται για την πόλη. «Σ’ αυτόν τον συνδυασμό δεν παίζουν ρόλο οι κομματικές ταυτότητες. Θέση έχει μόνο το πάθος μας για δημιουργία στην πόλη που αγαπάμε και ζούμε», σημείωσε.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των υποψηφίων της «Συμμαχίας Δημιουργίας». «Είναι οι στενοί μου συνεργάτες, οι άνθρωποι που μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τη μεγάλη νίκη», κατέληξε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Θώδας.