«Βόμβα» ετοιμάζεται να πυροδοτηθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς σύμφωνα με το Mega, ο Ατζουν Ιλιτζαλί, γνωστός από τις τηλεοπτικές παραγωγές, μετά τη Hull City στην Αγγλία και τη Shelbourne F.C. στην Ιρλανδία, έρχεται να επενδύσει και στο ποδόσφαιρο της χώρας μας.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του Mega, ο Ατζουν, είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση της ΠΑΕ Ατρόμητος, της ομάδας του Περιστερίου. 

Τι απαντά ο Ατρόμητος

Στο κυανόλευκο στρατόπεδο επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον του «Mr Survivor» να εμπλακεί στην ομάδα (γίνεται αναφορά για εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω τρίτου ατόμου), ωστόσο από την ΠΑΕ Ατρόμητος δεν επιβεβαίωναν την πληροφόρηση περί επικείμενης συμφωνίας και εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Αντίθετα, αυτό που επισημαίνεται από την ΠΑΕ Ατρόμητος είναι πως υπάρχουν επαφές μεν ανάμεσα στις δύο πλευρές, οι οποίες όμως είναι «σε πρώιμο στάδιο».

Η Γαλατασαράι

Τον τελευταίο καιρό διάφορες συζητήσεις είχαν εμπλέξει τον Ατζούν σε συζητήσεις με την τουρκική Γαλατασαράι, όμως φαίνεται πως αυτή η επένδυση μπαίνει προς το παρόν στον «πάγο» με το ενδιαφέρουν του Τούρκου επιχειρηματία να στρέφεται στον Ατρόμητο, με της διοίκηση του οποίου έγινε τις τελευταίες ημέρες ραντεβού.