Στο στρατόπεδο του Ευάγγελου Αποστολάκη και της Όλγας Γεροβασίλη προσχώρησαν τα αδέλφια του Αλέξη Τσίπρα, Δημήτρης και Ζανέτ Τσίπρα. Σύμφωνα με φωτογραφία που δημοσίευσε η στήλη Big Mouth του Powergame, η οποία απεικονίζει διάλογο μεταξύ του Δημήτρη και της Ζανέτ Τσίπρα στο Facebook, όπου ο πρώτος ανήρτησε την είδηση με τη δήλωση Αποστολάκη «Δεν αποκλείω τη διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ - δεν είναι και η καταστροφή», σχολιάζοντας «ΣΤΡΑΤΗΓΕ, ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ!!!» με τη Ζανέτ Τσίπρα να του σχολιάζει από κάτω «Δημήτρη μου, συμφωνώ... Απόλυτα...».

Η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη ημέρα φαντάζει βέβαιη, καθώς όλο και περισσότεροι δηλώνουν ότι «δεν τρέχει κάτι στο ενδεχόμενο διάσπασης». Επιβεβαιώνεται τελικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ένα συμπαγές κόμμα, αλλά «λίθοι, πλίνθοι, κέραμοι ατάκτως ερριμμένα», με μόνη συγκολλητική ουσία τη δίψα για την εξουσία.

Η «βεντέτα» Κόκκαλη - Κασσελάκη καλά κρατεί

Με ένα ειρωνικό τουίτ απάντησε χθες ο Πέτρος Κόκκαλης στη δήλωση Κασσελάκη «γουστάρω να ξεδοντιάσω δικαστικούς και δημοσιογράφους», ειρωνευόμενος το «γουστάρω» έγραψε «I like to Move It. Γουστάρω να Χορεύω. Σπουδαία στιγμή του Χόλιγουντ. Το παρόν δεν αποτελεί πολιτικό σχόλιο» και επισύναψε ένα βίντεο από σειρά κινουμένων σχεδίων «Μαδαγασκάρη», όπου ακούγεται το τραγούδι «I like to move it».

Δείτε το τουίτ του Κόκκαλη