Ο Γιάνης Βαρουφάκης παίζει πλέον τα ρέστα του με τους νεκρούς της πανδημίας αφού σε νεότερη ανάρτησή του δηλώνει ότι ο ίδιος αναρρώνει σε αντίθεση με τους 57 νεκρούς της πανδημίας καλώντας παράλληλα ειδικά την νεολαία να πάει στην πορεία της Κυριακής στο Σύνταγμα.

Μάλιστα φτάνει στο σημείο να κατηγορεί την κυβέρνηση για… σπέκουλα και να ζητά τη διερεύνηση της υπόθεσης του ξυλοδαρμού του από τη δικαιοσύνη. Και αυτό τη στιγμή που η ΕΛΑΣ έχει πιστοποιήσει τη συμμετοχή αναρχικών που κινούνται στην περιοχή των Εξαρχείων.

Ουσιαστικά ο Γιάνης Βαρουφάκης εμφανίζεται να κατηγορεί την κυβέρνηση από τη στιγμή που τινάχθηκε στον αέρα το αφήγημα περί δήθεν “παρακρατικών” και “νονών της νύχτας” που ο ίδιος ξεκίνησε μετά την επίθεση. Και όχι μόνο. Στις αναρτήσεις που έχει κάνει από εκείνη τη στιγμή βάζει μέσα το θέμα των νεκρών των Τεμπών και της συγκέντρωσης που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή.

Οπως αναφέρει «Τώρα θρηνούμε τους 57 νεκρούς των Τεμπών. Η νεολαία είναι στους δρόμους για να φέρει ένα καλύτερο αύριο στη χώρα. Αντίθετα με τους 57, αναρρώνω. Ο τραυματισμός μου να εξιχνιαστεί από την Δικαιοσύνη. Έως τότε, η κυβέρνηση να πάψει την αποπροσανατολιστική σπέκουλα».

Δείτε την ανάρτησή του