Με λεπτομέρειες σε όσα διημείφθησαν μεταξύ της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπης Τσαπανίδου και δημοσιογράφου του ειδησεογραφικού ιστότοπου iefimerida αναφέρεται με σημερινό της δημοσίευμα η ιστοσελίδα.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα η κυρία Τσαπανίδου αρχικά ενημέρωσε το site πως έχει θέσει στη διάθεση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, την παραίτησή της.

«Εγώ σοκαρίστηκα τόσο από το αποτέλεσμα των εκλογών, που δεν μπορούσα να βγω στα κανάλια και έθεσα το ίδιο βράδυ την παραίτησή μου στη διάθεση του κ. Τσίπρα. Δεν έγινε δεκτή, ελπίζω ότι δεν κινδυνεύω, θα δούμε. Εδώ κινδυνεύω να μην εκλεγώ καν στο Επικρατείας, αν πέσουν τα ποσοστά, είμαι τέταρτη», φέρεται να είπε.

Εν συνεχεία, σε νέα επικοινωνία της με τους δημοσιογράφους της ιστοσελίδας εξέφρασε την άποψη ότι πάνε «να την φάνε» από Εκπρόσωπο Τύπου.

Σύμφωνα με τη στήλη, ακολούθησε η εξής συνομιλία:

-«Λοιπόν, τηλεφωνώ για update στο ρεπορτάζ, γιατί τώρα πάνε να με φάνε από εκπρόσωπο»

-«Ποιοι πάνε να σε φάνε; Ο Τσίπρας;»

-«Αυτοί που φαντάζεσαι. Ξέρεις».

-«Ποιοι; Οι 53;»

«Ε, εσείς ξέρετε καλύτερα από μένα!».

Μετά από αυτό το τηλεφώνημα, που έγινε με δική της πρωτοβουλία, το iefimerida.gr δημοσίευσε την είδηση: «Δείχνουν την «έξοδο» στην Πόπη Τσαπανίδου -Η παραίτηση, τα νέα πρόσωπα, όλο το παρασκήνιο», ήταν ο τίτλος του άρθρου. Το ρεπορτάζ αναδημοσιεύτηκε αμέσως από άλλα μέσα ενημέρωσης.

Εν συνεχεία, διαρροές της Κουμουνδούρου ξεκαθάριζαν ότι δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης της ίδιας από τη θέση της Εκπροσώπου Τύπου. Μάλιστα, η κυρία Τσαπανίδου, με διαρροή της σε φιλική ιστοσελίδα στον ΣΥΡΙΖΑ, απέδωσε τα περί παραίτησης της σε «κυβερνητικό δάκτυλο» και τα χαρακτήρισε ως «γελοιότητες».

«Προφανώς η Πόπη Τσαπανίδου χρησιμοποίησε το iefimerida για να αντιμετωπίσει ή να σταματήσει τις πιέσεις που δέχεται ο κ. Τσίπρας να την απομακρύνει από τη θέση του εκπροσώπου. Ίσως και για να επισπεύσει κάποιες αποφάσεις υπέρ της. Κατανοούμε τις αγωνίες της, αλλά η μέθοδος που ακολούθησε δεν την τιμά, ούτε ως πρώην δημοσιογράφο, ούτε ως εκπρόσωπο Τύπου», καταλήγει ο συντάκτης της στήλης.