Δεν χάνουν την ευκαιρία να επιβεβαιώνουν καθημερινά το... διδακτορικό τους στη διασπορά ψευδών ειδήσεων τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Είναι χαρακτηριστικές οι σημερινές δηλώσεις της Πόπης Τσαπανίδου, η οποία εμφανίστηκε, κάμποσες μέρες μετά τη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στην κάλπη της Κυριακής, για να μας πει ότι δεν παραιτήθηκε, αλλά... παραιτήθηκε. «Δεν έθεσα καμία παραίτηση στη διάθεση του προέδρου, αλλά αμέσως μετά το αποτέλεσμα, στην πρώτη διάσκεψη που κάναμε για να δούμε πώς πήγαν τα πράγματα, έθεσα εαυτόν στη διάθεση του κόμματος και του προέδρου, όπως νομίζω ότι θα έπρεπε να κάνει στη θέση μου κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του και αντιλαμβάνεται ότι φέρει κομμάτι της ευθύνης», είπε συγκεκριμένα μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σημειώνεται ότι όλες τις προηγούμενες ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμιζε ότι δεν υπέβαλε παραίτηση η Πόπη Τσαπανίδου, ενώ στελέχη του κόμματος επιχειρούσαν να επιρρίψουν ευθύνες στη Νέα Δημοκρατία για δήθεν διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Αφού χαριτολόγησε, λέγοντας ότι «δεν έπρεπε να εκδοθεί... silver alert για μένα», η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε μια... ανάλυση της εκλογικής για τον ΣΥΡΙΖΑ συντριβής, στη γραμμή του Αλέξη Τσίπρα ότι φταίνε τα άλλα κόμματα, φταίνε οι ψηφοφόροι, φταίνε τα μέσα ενημέρωσης, φταίνε τα στελέχη του κόμματος, φταίνε όλοι, τέλος πάντων, και λίγο ο ίδιος.