Τα κάτω άκρα των δύο βαριά τραυματιών ακρωτηρίασαν οι γιατροί στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου μετέβησαν ύστερα από σοβαρό τροχαίο που είχαν τα ξημερώματα των Χριστουγέννων στο Πέραμα. Πρόκειται για δύο νεαρά σε ηλικία άτομα, μία 22χρονη που καθόταν στη θέση του συνοδηγού και έναν 28χρονο, ο οποίος ήταν και ο οδηγός. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας των Χριστουγέννων, το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, εξετράπη της πορείας του στη λεωφόρου Σχιστού, στην περιοχή του Περάματος και προσέκρουσε σε μπάρες με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πολύ σοβαρά και οι δύο επιβαίνοντες στα κάτω άκρα τους.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκαν και οι δύο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκαν σε επέμβαση, με αποτέλεσμα να ακρωτηριάσουν και τα δύο πόδια της 22χρονης. Ωστόσο, ο 28χρονος έχασε το ένα του πόδι, με το ιατρικό προσωπικό να δίνει μάχη, προκειμένου να σωσουν το άλλο του πόδι. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται και οι δύο στην εντατική. 

Δύο νεκροί, 18 και 17 χρονών, σε τροχαίο δυστύχημα στα Βριλήσσια

Παράλληλα, μοιραίο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα, πάλι, και στα Βριλήσσια. Δύο νεαρά παιδιά σκοτώθηκαν σε τροχαίο στα Βριλήσσια που σημειώθηκε περίπου στις 4.30 τα ξημερώματα στην οδό Αναπαύσεως. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 18χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που κατευθυνόταν από Πεντέλης προς Κλεισθένους, για άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

Ως εκ τούτου, το όχημα προσέκρουσε σε διαχωριστική νησίδα, στη συνέχεια σε κολώνα φωτισμού και κατέληξε στην περίφραξη οικοπέδου. Άνδρες της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν τον οδηγό και την 17χρονη συνοδηγό, οι οποίοι δεν είχαν τις αισθήσεις τους. Τα δύο νεαρά παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.