Ο διαδικτυακός στρατός του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει αμετανόητος. Εμποτισμένος με την τοξικότητα που η Κουμουνδούρου και η ηγεσία της καλλιέργησαν από το 2010 και μετά παραμένει με το δάχτυλο στη σκανδάλη μοιράζοντας… κατάρες και ευθύνες στους πολίτες για αυτά που ψήφισαν.

Ζαλισμένη από την πανωλεθρία που υπέστη την Κυριακή στις κάλπες, η ηγεσία της Κουμουνδούρου, με πρώτο τον Αλέξη Τσίπρα, αναζητούν ένα αφήγημα στο δρόμο προς τις δεύτερες κάλπες. Ουδείς γνωρίζει ποιος θα είναι αυτός. Και ουδείς γνωρίζει αν θα συνεχίσει την ακραία πόλωση και την τοξικότητα.

Όμως ο «στρατός» του διαδικτύου συνεχίζει να λειτουργεί. Χωρίς οδηγίες προς το παρόν, έχει από την Κυριακή το βράδυ ξεχειλίσει από μίσος προς τους… ψηφοφόρους. Άλλωστε αυτοί φταίνε που δεν κατάλαβαν τον Αλέξη Τσίπρα και δεν κατάλαβαν και τι ψήφισαν. Το είχε πεί και ο Αλέκος Φλαμπουράρης το 2019.

Και ναι μεν αναδεικνύεται η νοοτροπία που θα είναι κυρίαρχη το προσεχές διάστημα στον ΣΥΡΙΖΑ (όπως είπε και ο Αλέξης Τσίπρας για το αποτέλεσμα φταίει το… ΠΑΣΟΚ και από κοντά το ΚΚΕ) εν τούτοις η τοξικότητα που παράγεται δεν αντιστοιχεί στην κοινωνία, σύμφωνα και με τα εκλογικά αποτελέσματα, για τα οποία η Κουμουνδούρου δήλωνε πως αποτελούν και την καλύτερη δημοσκόπηση.

Επώνυμα και ανώνυμα τρολς βγάζουν χολή. Συνεχίζουν σε αυτόν ακριβώς το δρόμο που όχι μόνο δεν τους ακολούθησαν οι πολίτες αλλά την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια και πολλοί σύντροφοί τους καθώς και αρκετές δεκάδες χιλιάδες ψηφοφόρων.

Το χειρότερο είναι πως η τοξικότητα έχει ποτίσει μια μερίδα πολιτών δημιουργώντας συμπεριφορές χούλιγκαν. Και είναι η ίδια μερίδα πολιτών που στοχοποίησε και εξέθεσε όλους όσοι είχαν και έχουν αντίθετες θέσεις. Ακόμη χειρότερο το γεγονός πως δεν προτίθενται να σταματήσουν. Σίγουρα όχι όσο ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός του ο Αλέξης Τσίπρας αδυνατούν να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα, να αποδεχτούν τα λάθη, ώστε να καταφέρουν κάποια στιγμή να τα διορθιώσουν. Αν μπορούν…

ΥΓ. Οι περισσότερες αναρτήσεις υβριστικές. Χυδαίες εκφράσεις και θεωρίες συνωμοσίας με αναφορές σε νοθειες και άλλα πολλά. Μέχρι και το ότι δεν πανηγύρισαν στο Σύνταγμα οι Νεοδημοκράτες έκαναν θέμα...