Αφόρητες πιέσεις μαθαίνουμε πως δέχεται η Δικαιοσύνη για την υπόθεση των παρακολουθήσεων από ρυπαρά δίκτυα, τοξικούς δημοσιογράφους και πολιτικούς καθώς και από μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλη αυτή η ετερόκλητη συμμαχία προσπαθεί με διάφορους (ανήθικους και χυδαίους) τρόπους να κάμψει το δημοκρατικό φρόνημα των Ελλήνων δικαστών που χειρίζονται την υπόθεση για να «βγάλουν ετυμηγορία στα μέτρα τους», ώστε να βλάψουν με ψέματα και predator-λίστες την κυβέρνηση.

Είχαν μάθει φαίνεται τα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ να αποδίδουν οι πιέσεις τους, για διάφορες υποθέσεις, και τώρα τους κακοφαίνεται που η Δικαιοσύνη κάνει απλώς τη δουλειά της.

Ασχετο: τι μύγα έχει τσιμπήσει τον Ανδρουλάκη και ως «μικρός Τσίπρας» στοχοποιεί, επ’ εσχάτοις, την εισαγγελέα της ΕΥΠ Βασιλική Βλάχου;

Δεν γνωρίζει ότι δημοσίως δεν μπορεί η κυρία Βλάχου να του απαντήσει;

Για την ιστορία και προς «ενημέρωση» του Ν. Ανδρουλάκη, το αίτημα για την παρακολούθηση του κινητού του έφερε τις υπογραφές 6 υπηρεσιακών στελεχών της ΕΥΠ. Αυτό τουλάχιστον φέρεται να είπε η Β. Βλάχου στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για την υπόθεση των υποκλοπών.