«Ο Παππάς είναι αθώος και οι σκευωροί πιο αθώοι, θα υποστούν όμως όλες και όλοι τον δημόσιο λιθοβολισμό, λασποβολισμό, συκοφαντικό εγκλεισμό του Μητσοτάκη. Θα υποστούν ανήκεστες ηθικές βλάβες από τα εκτελεστικά του αποσπάσματα.

Για να φτάσουμε στις κάλπες εν μέσω ενόχων που εκείνος καταδίκασε και ειδικών δικαστηρίων που εκείνος παράγγειλε». Αυτά τα χαριτωμένα έγραψε, μεταξύ άλλων, χθες ο δικαστής… συγνώμη, αρθρογράφος Θ. Καρτερός θέλαμε να πούμε, στην κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Σωστός.

Τι να μας πει και η Δικαιοσύνη και οι δικαστές, όταν υπάρχουν αρθρογράφοι και συμβουλάτορες του Τσίπρα που βγάζουν (και) δικαστικές αποφάσεις-τεφαρίκια. Με ολίγον σταλινικό άρωμα, αλλά ποιος δίνει σημασία σε τέτοιες λεπτομέρειες. Προς ενημέρωση του Καρτερού: εκτός απ’ όσα φοβερά και τρομερά θα «υποστούν από τον Μητσοτάκη» οι σκευωροί της Novartis και ο Παππάς για το ΣΥΡΙΖΑ Channel, θα κάτσουν στο σκαμνί της Δικαιοσύνης να απολογηθούν για βαριά κακουργήματα οι πρώτοι, για κατάχρηση εξουσίας ο δεύτερος.

 

Από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας “Τo Μanifesto”