Oι τελικές αποφάσεις για την τηλεμαχία θα παρθούν την Τετάρτη σε σύσκεψη εκπροσώπων των υποψηφίων, με τη γραμματέα του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, και τον αναπληρωτή γραμματέα, Γιώργο Βασιλειάδη. Την επομένη θα συνεδριάσει και η Πολιτική Γραμματεία. Δεν διαφαίνεται για την ώρα κοινή συνισταμένη… 

«Δεν μου αρέσουν οι βαριές κουβέντες, αλλά η κατάσταση στη χώρα είναι εκτός ελέγχου», σημείωσε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια της περιοδείας με τον τοπικό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Παππά, στο Κιλκίς. Πρόκειται για δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ευπαρουσίαστα, που έχουν τραβήξει πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας . Πληροφορίες τούς θέλουν να ενώνουν και πολιτικές δυνάμεις. 

Ο Αλέξης Τσίπρας, που επέστρεψε την προηγούμενη εβδομάδα από τις οικογενειακές διακοπές στις ΗΠΑ, έχοντας σαν βάση του τα Λεγραινά και όχι την Κυψέλη, όπου οι δύο γιοι του περνούν τις τελευταίες ημέρες των θερινών διακοπών πριν από την έναρξη της νέας μαθητικής περιόδου, στις αρχές της εβδομάδας έδειξε ενδιαφέρον για το χώρο των γραφείων του, επί της Λ. Αμαλίας, απέναντι από τη Βουλή. Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει σοβαρά να προχωρήσει στην ίδρυση ομίλου πολιτικού προβληματισμού και δράσεων.