Το δηκτικό σχόλιο από Μαξίμου σε Τσίπρα: «Καλή… ξεκούραση!»

by news

Την ολοένα και αυξανόμενη… τάση της Κουμουνδούρου να βγάζει ανακοινώσεις με τις οποίες κριτικάρει τους κυβερνητικούς χειρισμούς χωρίς όμως να διαβάζουν τα μέτρα που λαμβάνονται και ό,τι ανακοινώνεται από τις αρχές, σχολιάζουν σκωπτικά κυβερνητικοί κύκλοι.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τη νέα επίθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στην κυβέρνηση σχετικά με τη διαχείριση της κρίσης του κορωνοϊού, κύκλοι από το Μέγαρο Μαξίμου σχολιάζουν:

«Ο κ. Τσίπρας, ας φροντίσει στις μακρές διακοπές που έχει ξεκινήσει, να ενημερώνεται στοιχειωδώς για το τι συμβαίνει στη χώρα. Για το ποιες συσκέψεις γίνονται, τι χαρακτήρα έχουν, ποιες αποφάσεις λαμβάνονται. Αν το φρόντιζε, θα γνώριζε ότι σε μια σύσκεψη με αποκλειστικό αντικείμενο την αυστηροποίηση των ελέγχων, παρίστανται οι προϊστάμενοι των κάθε είδους ελεγκτικών μηχανισμών και ότι δεν ελήφθη καμία απόφαση από αυτές που αναφέρει. Ας το δει τουλάχιστον για το υπόλοιπο του καλοκαιριού. Αυτά και καλή ξεκούραση!»

Διαβάστε ακόμη: Ο Κικίλιας «τάπωσε» τον Τσίπρα για τον κορωνοϊό

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα