«Κλονίστηκε», λέει, η εμπιστοσύνη του Στέφανου Κασσελάκη λόγω της απόφασης του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των παρακολουθήσεων. Δεν του άρεσε - και πώς θα μπορούσε αφού καταρρίπτει το αφήγημά του αναδεικνύοντας την προπαγάνδα πάνω στην οποία στήριξε και στηρίζει την αντιπολιτευτική του τακτική.

Και τι μας λέει; Ότι -μιλώντας ως ένας απλός Έλληνας πολίτης- με την απόφαση του Αρείου Πάγου για αρχειοθέτηση της υπόθεσης με το λογισμικό Predator «η εμπιστοσύνη μου προς την ελληνική Δικαιοσύνη έχει κλονιστεί σοβαρά».

Δηλαδή ο Στέφανος Κασσελάκης -που μεταξύ άλλων είναι και ένας απλός Έλληνας πολίτης- δεν εμπιστεύεται τη Δικαιοσύνη.

Μόνο που είναι και αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και δεν δύναται να διαχωρίζει ρόλους κατά το δοκούν. Και ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπολύει την πιο άθλια συκοφαντική επίθεση σε βάρος της επειδή απλά δεν του κάθεται η απόφαση που ελήφθη. Επειδή δεν στηρίζει τα fake news του ιδίου και του κόμματός τους, συμπεριλαμβανομένων των φίλα προσκείμενων ΜΜΕ.

Και το πηγαίνει ένα ακόμη βήμα παραπάνω αφού, παρότι δηλώνει πως μιλά ως απλός Έλληνας πολίτης, εμφανίζεται και ως εκφραστής του λαού και μιλά εκ μέρους του δηλώνοντας ότι η έλλειψη εμπιστοσύνης που έχει «δυστυχώς ταυτίζεται πλέον με τη διάχυτη αίσθηση του ελληνικού λαού ότι η Δικαιοσύνη δεν είναι το τελευταίο καταφύγιο των αδικημένων».

Συγγνώμη, Στέφανε, δεν θέλουμε να σε στεναχωρήσουμε και να σου χαλάσουμε τις διακοπές σου, αλλά:Δεν είσαι ο εκφραστής του ελληνικού λαού, αλλά ενός μικρού ποσοστού κάποιων ψηφοφόρων.Δεν μπορείς να επιτίθεσαι με ανοίκειο τρόπο σε ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς αντιγράφοντας την πρακτική του Παύλου Πολάκη.

Και κάτι ακόμη. Σχετικά με την τελευταία αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτησή του, σύμφωνα με την οποία «γι’ αυτό μία από τις πρώτες προτάσεις που έχω θέσει προς τον ελληνικό λαό είναι η ριζική αλλαγή στον τρόπο ανάδειξης της ηγεσίας της Δικαιοσύνης, ώστε να απελευθερωθεί από τον ασφυκτικό εναγκαλισμό και την εξάρτηση από την εκάστοτε κυβέρνηση» μια διευκρίνιση:Δεν γνωρίζουμε αν σ' το έχουν πει, αλλά στη Βουλή υπερψηφίσθηκε -με τον ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνει παρών αν δεν κάνουμε λάθος- το νομοσχέδιο που δίνει τη δυνατότητα έκφρασης γνώμης για την ηγεσία της Δικαιοσύνης στους δικαστικούς λειτουργούς. Έτσι απλά, ενημερωτικά…