Θερμή υποδοχή περίμενε τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κυριάκο Πιερρακάκη, που έφτασε το απόγευμα στη Βουλή, την ώρα που στην Ολομέλεια βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση για τον Προϋπολογισμό.
Ο κ. Πιερρακάκης έγινε αμέσως αποδέκτης συγχαρητηρίων από βουλευτές και παρευρισκόμενους, μετά την εκλογή του στη θέση του προέδρου του Eurogroup.
Το κλίμα ήταν εμφανώς θερμό, με τον κ. Πιερρακάκη να δέχεται ευχές, χειραψίες, αγκαλιές και φιλιά. Ο ίδιος, με διάθεση χαλαρή και χιούμορ, σχολίασε χαμογελώντας: «Τι κάνετε, είστε καλά; Σαν πολλοί δεν μαζευτήκατε;».
Η υποδοχή κορυφώθηκε στην Ολομέλεια, όπου οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας σηκώθηκαν όρθιοι και τον καλωσόρισαν με παρατεταμένο χειροκρότημα.