Θανάσης Καρτερός: Ο “Φανφάρας” του Τσίπρα

by Manifesto

Είκοσι μήνες έχουν περάσει από το εκλογικό Βατερλό του ΣΥΡΙΖΑ κι ο Καρτερός δεν λέει να το χωνέψει. Το χειρότερο όμως για τον συνταξιούχο δημοσιογράφο και λογογράφο του Τσίπρα είναι ότι κυνηγάει “φαντάσματα”.

Σήμερα για παράδειγμα ο “καθοδηγητής” του Τσίπρα, έγραψε ένα ακόμη διχαστικό και εμφυλιοπολεμικό κείμενο στην “Αυγή”, το οποίο βρίθει απίστευτων ύβρεων για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σε κάποιο σημείο μάλιστα ο (διχαστικός) αρθρογράφος του κομματικού εντύπου του ΣΥΡΙΖΑ γράφει ότι η επίσκεψη του πρωθυπουργού με την κόρη του Δάφνη σε φαρμακείο στην Καλλιθέα για την προμήθεια self test του θυμίζουν “Χούντα και τον Παττακό με το μυστρί”.
Κλείνοντας, να σημειώσουμε (για να μην υπάρχουν παρανοήσεις) ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του Καρτερού να γράφει αυτά που γράφει, ακόμη κι αν κάποιες φορές θυμίζει τον “ποιητή Φανφάρα” στο θεατρικό έργο του Δημήτρη Ψαθά “Ξύπνα Βασίλη”. Αυτό είναι πρόβλημα δικό του και του Τσίπρα που τον ακούει.

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα