Κανένα ίχνος μεταμέλειας δεν έδειξε η δικηγόρος Τίνα Κουτρουβίδου μετά την κατεπείγουσα έρευνα που ζήτησε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου για την υβριστική ανάρτησή της στα social media προς τον εφέτη ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση των Τεμπών. Σε νέες δηλώσεις της επιχείρησε να υποβαθμίσει όσα ακραία έγραψε στα social media λέγοντας ότι δεν είπε να... μπει βόμβα στο σπίτι του ανακριτή.
Η εισαγγελέας του Ανώτατου Δικαστηρίου στην παραγγελία της αναφέρεται μάλιστα σε μία συγκεκριμένη ανάρτηση της γνωστής δικηγόρου, ενώ η κ. Κουτρουβίδου δηλώνει ότι «Δεν φοβάμαι καθόλου» σε συνέντευξη της στο STAR και την Άννα Σταματιάδου.
![dimosieusi.jpg](https://tomanifesto.cachefly.net/image/large/77/dimosieusi.jpg)
Ενώ, σε δηλώσεις της στον Alpha είπε αρχικά δεν έχει μετανιώσει και εξάλλου δεν είναι το πρώτο τέτοιο σχόλιο που αναρτά, σημειώνοντας πως αντίστοιχα σχόλια έχει κάνει και κατά της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου. Στην προσπάθεια της να δικαιολογήσει τις θέσεις της έφτασε στο σημείο να πει «δεν προκάλεσα κάποιον να πάει στο σπίτι του κ. ανακριτή και να βάλει βόμβα».
Επίσης επέμεινε ότι «Το διαδικτυακό δεν είναι βία, αν ασκηθούν ποινικές διώξεις, πρέπει να το κάνουν στο 90% των αναρτήσεων. Τη στιγμή που αυτοί οι εισαγγελείς και δικαστές δεν απονέμουν δικαιοσύνη και συνεργάζονται με την κυβέρνηση προκαλούν οργή στον κόσμο γιατί αντί να αποδίδουν σωστά δικαιοσύνη, προστατεύουν τα συμφέροντα».
Υπενθυμίζεται πως η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη με αφορμή την ανάρτηση στο Facebook σε βάρος του εφέτη ανακριτή της υπόθεσης του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, παρήγγειλε στον διευθύνοντα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση αυτεπαγγέλτως διωκομένων εγκλημάτων.