«Τέλος εποχής; Όσο και ξεκίνημα νέας», αναρωτιέται και ανακοινώνει, παράλληλα, σε ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με τον ίδιο να απεικονίζεται σε μία selfie στο με κατεβασμένα ρολά πολιτικό του γραφείο. Όπως φαίνεται και όπως αφήνει και ο ίδιος να γίνει αντιληπτό από τα λεγόμενά του, έκλεισε το κομμάτι της πολιτικής -προς το παρόν τουλάχιστον- για τον κ. Μπογδάνο. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο πρώην βουλευτής στο κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία που ανήρτησε, «οι ιδιότητες αλλάζουν. Οι αρχές και οι αξίες όχι. Αλλιώς δεν είναι αρχές και αξίες. Και μην ξεχνιόμαστε. Η ζωή κάνει κύκλους. Ο αγαπημένος T.S. Eliot το έχει θέσει στη βάση του: “What we call the beginning is often the end. And to make an end is to make a beginning. The end is where we start from”». Ωστόσο, ο κ. Μπογδάνος, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής στον πολιτικό στίβο: «Ο δε Arnold το έχει πει επιγραμματικότερα: “I’ll be back.” Ευγνώμων». 

Επιστροφή στη δημοσιογραφία - Τι θα γίνει με τις Ευρωεκλογές

Παρόλα αυτά, προς ώρας φαίνεται πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επιστρέφει στη δημοσιογράφια. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι εργαζόμενος στο ευρωπαϊκό συντηρητικό σάιτ «Brussels Signal», αρθρογραφώντας στα αγγλικά.

Την ίδια στιγμή «τρέχει» και πάλι την ιστοσελίδα meaculpa.gr ενώ ξεκίνησε, μαζί με τη σύζυγό του, επιχείρηση στον χώρο του γυναικείου ενδύματος. Τέλος, από τη στιγμή που αποφάσισε να κλείσει το πολιτικό του γραφείο, το κόμμα του «ΠΑΤΡΙΔΑ» σημαίνει πως δεν θα λάβει μέρος στις ευρωεκλογές του 2024.