«Έφτυσε την πλειοψηφία για να γίνει αρχηγός», αναφέρει στη νέα του ανάρτηση για την Αφροδίτη Λατινοπούλου ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μετά το πολιτικό “διαζύγιο” που προηγήθηκε χθες, εξαιτίας της απόφασης του τελευταίου να βρεθεί δίπλα με το κόμμα του Εμφιετζόγλου. Κάνει δε λόγο για συκοφαντίες, σημειώνοντας ότι “θα κινηθούμε νομικά”.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής πόσταρε στο Twitter μια σειρά από ντοκουμέντα για την πρόταση που έκανε το κόμμα του στην Αφροδίτη Λατινοπούλου να γίνει αντιπρόεδρος του νέου κομματικού σχηματισμού που προκύπτει από τη συνεργασία του δικού του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ με το κόμμα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Όπως αναφέρει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος η κυρία Λατινοπούλου είπε «δεν με ενδιαφέρει να μπούμε Βουλή» και «έφτυσε την πλειοψηφία για να γίνει αρχηγός».

«Στη διαγραφείσα Λατινοπούλου προτάθηκε η αντιπροεδρία του συνασπισμού και η Α Θεσσαλονίκης. Είπε «δεν με ενδιαφέρει να μπούμε βουλή». Έφτυσε την πλειοψηφία για να γίνει αρχηγός, υπονόμευσε την ΠΑΤΡΙΔΑ έχοντας ήδη έτοιμο δικό της κόμμα. Για τις συκοφαντίες της θα κινηθούμε νομικά», γράφει στην ανάρτησή του στο Twitter ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Σε άλλη ανάρτησή του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε λόγο για «λασπολογία κάθε θιγμένης μεγαλομανίας» προσθέτοντας ότι «τα ξεκατινιάσματα χαρακτηρίζουν δυστυχώς όσους αδυνατούν να δεχθούν και επιλέγουν να μην σέβονται τις αποφάσεις της (συντριπτικής) πλειοψηφίας. Τίποτε άλλο».

Η Αφροδίτη Λατινοπούλο, σε χθεσινή ανάρτησή της τονίζει ότι δεν έγινε πολιτικό συμβούλιο αλλά ήταν μια παρέα φίλων του Κωνσταντίνου Μπογδάνου που ψήφισαν υπέρ της συνεργασίας με τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου και έτσι αυτή προχώρησε.