Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ παραίτησε τον Μάρκου

545
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελικά υπέβαλε και παραίτηση από την προεδρία του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας ο γνωστός Μάρκου, εκείνος, αν θυμάστε, ο ήπιος, ευγενής και εν τέλει ιδιαιτέρως τυπικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος προ δεκαημέρου είχε εξυβρίσει χυδαιότατα βουλευτές του ΚΙΝΑΛ.

Υπέβαλε παραίτηση για να προλάβει την αποπομπή, η οποία θα ερχόταν με νομοθετική πρωτοβουλία του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια. Μετά την παραίτησή του (θα ενθυμείσθε ασφαλώς ότι προ έτους, οπότε και είχα αποκαλύψει εδώ την τουλάχιστον περίεργη συμπεριφορά του να υπηρετεί βουλευτής ων του ΣΥΡΙΖΑ τις πολιτικές της κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, αρνούμενος να παραιτηθεί δήλωνε ότι έχει έργο να επιτελέσει) χθες, κυκλοφορούσε στη Βουλή η πληροφορία ότι από το επεισόδιο και εντεύθεν, σχεδόν καθημερινά, τον πίεζαν από τον ΣΥΡΙΖΑ να υποβάλει παραίτηση από το ΚΕΣΥ.

Και ως την τελευταία στιγμή αρνιόταν κατηγορηματικά. Του τέθηκε όμως όρος, λέει, για την παραμονή του στο κόμμα, και κάπως έτσι έληξε αυτή η τρελή ιστορία, η οποία, εδώ που τα λέμε, δεν είχε και προηγούμενο…

του Γιώργου Παπαχρήστου από Τα Νέα

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr