Τασούλας: Τασσόμεθα στο πλευρό του λαού του Λιβάνου

by news

«Τις δύσκολες αυτές στιγμές τασσόμεθα στο πλευρό του λαού σας», τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, σε μήνυμά του προς τον ομόλογό του, πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης του Λιβάνου, Ναμπίζ Μπέρι (Nabih Berry).

«Εκ μέρους των μελών της Βουλής των Ελλήνων και εμού του ιδίου, θα ήθελα να σας εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου και τα αισθήματα συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων αλλά και σε όσους πολίτες δοκιμάζονται αυτές τις ώρες από τις ισχυρές εκρήξεις που έπληξαν τον λιμένα της Βηρυτού», σημείωσε ο κ. Τασούλας και τόνισε:

«Τις δύσκολες αυτές στιγμές τασσόμεθα στο πλευρό του λαού του Λιβάνου, που συγκλονίστηκε από αυτή την ανείπωτη τραγωδία και επιτρέψτε μου, κύριε Πρόεδρε, να σας εκφράσω την αλληλεγγύη και συμπαράσταση του ελληνικού λαού και να ευχηθώ οι έρευνες διάσωσης να καρποφορήσουν το ταχύτερο δυνατόν».

Τέλος, ο κ. Τασούλας ευχήθηκε στον κ. Μπέρι και την οικογένειά του «καλή υγεία και την ελπίδα η πανδημία του Covid-19 να περιοριστεί το συντομότερο δυνατόν».

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα