Την διαβεβαίωση ότι θα παραμείνουν σταθερές οι τιμές στα σχολικά είδη δίνει ο υπουργός Αναπτύξεως, Τάκης Θεοδωρικάκος μετά την συνάντηση που είχε με την Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας.

«Τις επόμενες μέρες και εβδομάδες, οι οικογένειες με παιδιά σε σχολική ηλικία έχουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός τους τις τιμές των σχολικών ειδών. Ύστερα από συνάντηση που είχα με τους εκπροσώπους των σούπερ μάρκετ, ανέλαβαν τη δέσμευση οι τιμές στα σχολικά είδη να παραμείνουν σταθερές σε σχέση με το 2024. Είναι αναμφίβολα μια θετική εξέλιξη που ελπίζω να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις», τόνισε ο υπουργός Αναπτύξεως, Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Συνεχίζουμε την ίδια προσπάθεια με νέες πρωτοβουλίες, ελέγχους στην αγορά και νέα μέτρα που θα ανακοινώσουμε για το σύνολο των βασικών ειδών διατροφής και διαβίωσης το επόμενο διάστημα, με στόχο τη συγκράτηση του κόστους ζωής και την αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος των οικογενειών», σημείωσε ο υπουργός Αναπτύξεως, Τάκης Θεοδωρικάκος.