Πληρωμένη απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ που, προσπαθώντας να μαζέψει όσα είπε ο εξάδελφος Κασσελάκης για τις ψήφους των Σπαρτιατών, επιχείρησε να κάνει ρελάνς διαστρεβλώνοντας δικές του δηλώσεις, έδωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Τάκης Θεοδωρικάκος

Σε ανάρτηση του στα social media, ο Τάκης Θεοδωρικάκος επισήμανε ότι «ο θαλασσοδαρμένος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τα μαλλιά του πιάνεται. Ενοχλημένος προφανώς από την κριτική που έκανα ότι εκπροσωπεί έναν απολιτίκ λαϊκισμό και δεν γνωρίζει βασικά πράγματα στη χώρα, διαστρεβλώνει αυτά που είπα: Είναι αυτονόητο ότι οι πολιτικές δυνάμεις απευθύνονται στο σύνολο του ελληνικού λαού. Ο ξάδερφός του είπε ότι τους είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των Σπαρτιατών».

«Εκείνον ας εγκαλέσει λοιπόν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και επίσης ας θυμηθεί: Ποιος δεν έβρισκε αίθουσα για να ολοκληρωθεί η δίκη της Χρυσής Αυγής επί πέντε χρόνια; Ποιος δεν ψήφισε την τροπολογία στη Βουλή με την οποία έκλεινε ο δρόμος στην χρυσή Αυγή; Ποιος δεν κατέθεσε υπομνήματα για την ακύρωση του κόμματος των Σπαρτιατών; Ας κοιτάξει τον καθρέφτη για να δει το πρόσωπό του, το πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ σε όλα αυτά κι ας σταματήσει τις επιθέσεις και τα ψέματα στη ΝΔ. Την παράταξη που με πράξεις ενώνει τους Ελληνες και προστατεύει την Δημοκρατία από εγκληματικές οργανώσεις» συμπλήρωσε.