Η κυβέρνηση έχει κατεβάσει ταχύτητα λόγω των γιορτών των Χριστουγέννων αλλά αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά θα μπει ξανά σε πλήρεις ρυθμούς. 

Όπως αναφέρει το newmoney.gr ήδη σχεδιάζονται τα πρώτα ταξίδια του Κυριάκου Μητσοτάκη στο εξωτερικό. Τα ταξίδια αυτά θα είναι κυρίως οικονομικής φύσης, με δεδομένα τα εξαιρετικά σχόλια που έχει αποσπάσει η Ελλάδα τους τελευταίους μήνες για τις επιδόσεις της.

Η αρχή θα γίνει από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, το οποίο θα έχει θέμα Rebuilding Trust. Ο πρωθυπουργός σχεδιάζει να είναι παρών στις 18 και 19 Ιανουαρίου και θα έχει σημαντικά ραντρβού. Στις 24 Ιανουαρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρθεί στη Νέα Υόρκη για το ελληνικό επενδυτικό συνέδριο της JP Morgan, στο οποίο θα λάβουν μέρος μεγάλοι Έλληνες επιχειρηματίες. Ο πρωθυπουργός θα συζητήσει με τον ελληνικής καταγωγής επικεφαλής της JP Morgan, Τζέιμι Ντίμον.

Eπίσης, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου προγραμματίζεται μεγάλο ταξίδι του πρωθυπουργού στην Ινδία. Ο πρωθυπουργός θέλει να ανταποδώσει την επίσκεψη του πρωθυπουργού της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι στην Αθήνα. Για το συγκεκριμένο ταξίδι σχεδιάζεται και μια μεγάλη επιχειρηματική αποστολή. Τις επαφές με τους Ινδούς επιχειρηματίες χειρίζονται οι Αλέξης Πατέλης και Κώστας Φραγκογιάννης και μένει να φανεί πόσους Έλληνες επιχειρηματίες θα πάρει μαζί του ο πρωθυπουργός. Να σημειωθεί ότι 100 Έλληνες επιχειρηματίες θα πάνε με τον Κώστα Φραγκογιάννη και στην Κωνσταντινούπολη στις αρχές Φεβρουαρίου.