Τα “σπάει” ο Σταθάκης για το πρόγραμμα-κωμωδία του ΣΥΡΙΖΑ (vid)

by Manifesto

Κωμικές διαστάσεις έχει πάρει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ η διαδικασία εκπόνησης του προγράμματος, την ευθύνη του οποίου έχει ο πρώην υπουργός Γιώργος Σταθάκης. Και αυτό διότι σε πολλά ζητήματα οι θέσεις είναι θολές εξ αιτίας των αντιφατικών απόψεων που κυριαρχούν στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Αποτέλεσμα; Εκεί που υπάρχει διχογνωμία οι διατυπώσεις να είναι “μεσοβέζικες” και “αόριστες”.

Αυτό το διαπιστώνει κανείς σε ζητήματα που σχετίζονται με την αναπτυξιακή και επενδυτική πολιτική του κόμματος. Άλλωστε είναι νωπή η σφοδρή σύγκρουση για το “Ελληνικό”. Εσχάτως φαίνεται να υπάρχει και θεαματική αναδίπλωση και στο ζήτημα των υδρογονανθράκων, που υποτίθεται ως κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Α. Τσίπρας το είχαν κάνει σημαία, ενσωματώνοντας το στο δόγμα της “υπερήφανης, πολυδιάστατης και ενεργητικής” εξωτερικής πολιτικής της αριστεράς.

Επειδή όμως η συντριπτική πλειοψηφία στο εσωτερικό του κόμματος είναι της λογικής το “Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του” φαίνεται πως για να μην υπάρξουν αντιδράσεις το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στο συγκεκριμένο θέμα είναι ήξεις, αφήξεις. Κάτι που το ομολογεί και ο ίδιος ο Γιώργος Σταθάκης στο βίντεο που σας αποκαλύπτουμε.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα