Τα “οράματα” της Ολγας Γεροβασίλη

336
«Η ΝΔ και ο κύριος Καλαφάτης καλύτερα να ασχοληθούν με τις αποστάσεις Μητσοτάκη - Σαμαρά που διαρκώς μεγαλώνουν επικίνδυνα», σχολιάζει η Όλγα Γεροβασίλη, απαντώντας στον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ. «Όσο για το φιάσκο προανακριτικής για τον κο Παπαγγελόπουλο», συνεχίζει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, τόσο ο ίδιος, όσο και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, να ξεσκεπάσουν στη Βουλή και το σκάνδαλο και τη φαρσοκωμωδία της δήθεν σκευωρίας».

Είναι έκδηλη η αμηχανία (ενδεχομένως και φόβος) του ΣΥΡΙΖΑ μετά την διαβίβαση στη Βουλή της δικογραφίας για Τσίπρα-Παπαγγελόπουλο, αναφορικά με το φιάσκο και τη σκευωρία της Novartis.

Τον άχαρο ρόλο να κάνει τα ξινά -γλυκά φαίνεται ότι έχει αναλάβει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, η οποία, ωστόσο, όσο μιλάει-δια των ανακοινώσεων- τόσο εκθέτει το κόμμα της και κυρίως τους εμπλεκόμενους συντρόφους της στη σκευωρία της Novartits. Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε κάθε ανακοίνωσή της η κυρία Γεροβασίλη, επαναλαμβάνει (σαν χαλασμένο γραμμόφωνο ένα πράγμα) τη συριζαίικη θεωρία ότι δήθεν “υπάρχει απόσταση μεταξύ Μητσοτάκη-Σαμαρά”.

Ακολουθεί η τελευταία (αμήχανη) ανακοίνωση της Ολγας Γεροβασίλη

«Η ΝΔ και ο κύριος Καλαφάτης καλύτερα να ασχοληθούν με τις αποστάσεις Μητσοτάκη – Σαμαρά που διαρκώς μεγαλώνουν επικίνδυνα», σχολιάζει η Όλγα Γεροβασίλη, απαντώντας στον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ.

«Όσο για το φιάσκο προανακριτικής για τον κο Παπαγγελόπουλο», συνεχίζει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, τόσο ο ίδιος, όσο και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, να ξεσκεπάσουν στη Βουλή και το σκάνδαλο και τη φαρσοκωμωδία της δήθεν σκευωρίας».

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr