Τα “οράματα” της Ολγας Γεροβασίλη

334
«Η ΝΔ και ο κύριος Καλαφάτης καλύτερα να ασχοληθούν με τις αποστάσεις Μητσοτάκη - Σαμαρά που διαρκώς μεγαλώνουν επικίνδυνα», σχολιάζει η Όλγα Γεροβασίλη, απαντώντας στον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ. «Όσο για το φιάσκο προανακριτικής για τον κο Παπαγγελόπουλο», συνεχίζει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, τόσο ο ίδιος, όσο και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, να ξεσκεπάσουν στη Βουλή και το σκάνδαλο και τη φαρσοκωμωδία της δήθεν σκευωρίας».

Είναι έκδηλη η αμηχανία (ενδεχομένως και φόβος) του ΣΥΡΙΖΑ μετά την διαβίβαση στη Βουλή της δικογραφίας για Τσίπρα-Παπαγγελόπουλο, αναφορικά με το φιάσκο και τη σκευωρία της Novartis.

Τον άχαρο ρόλο να κάνει τα ξινά -γλυκά φαίνεται ότι έχει αναλάβει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, η οποία, ωστόσο, όσο μιλάει-δια των ανακοινώσεων- τόσο εκθέτει το κόμμα της και κυρίως τους εμπλεκόμενους συντρόφους της στη σκευωρία της Novartits. Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε κάθε ανακοίνωσή της η κυρία Γεροβασίλη, επαναλαμβάνει (σαν χαλασμένο γραμμόφωνο ένα πράγμα) τη συριζαίικη θεωρία ότι δήθεν “υπάρχει απόσταση μεταξύ Μητσοτάκη-Σαμαρά”.

Ακολουθεί η τελευταία (αμήχανη) ανακοίνωση της Ολγας Γεροβασίλη

«Η ΝΔ και ο κύριος Καλαφάτης καλύτερα να ασχοληθούν με τις αποστάσεις Μητσοτάκη – Σαμαρά που διαρκώς μεγαλώνουν επικίνδυνα», σχολιάζει η Όλγα Γεροβασίλη, απαντώντας στον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ.

«Όσο για το φιάσκο προανακριτικής για τον κο Παπαγγελόπουλο», συνεχίζει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, τόσο ο ίδιος, όσο και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, να ξεσκεπάσουν στη Βουλή και το σκάνδαλο και τη φαρσοκωμωδία της δήθεν σκευωρίας».