Στον αυτοσαρκασμό και στο χιούμορ του, το οποίο όλοι παρεξήγησαν, απέδωσε τις δηλώσεις του για την φοροεπιδρομή στους οδοντιάτρους ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Οθωνας Ηλιόπουλος. 

Με ανάρτηση στα social media, ο κ. Ηλιόπουλος απέσυρε την προηγούμενη δήλωση του που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, ζήτησε ειλικρινά συγγνώμη και είπε ότι θα ήταν αδιανόητο να χαρακτηρίσει φοροφυγάδες τα μέλη μιας ολόκληρης επαγγελματικής ομάδας.
«Από μία συνέντευξη μιας ώρας στην “Φωνή της Ελλάδας” στην ΕΡΤ1, όπου παρέθεσα συγκεκριμένες θέσεις για την δραστική βελτίωση του ΕΣΥ και στην οποία αυτοσαρκάστηκα πολλές φορές ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αθηνών άκουσε ότι κατηγόρησα συλλήβδην τους οδοντιάτρους ότι φοροδιαφεύγουν.

Αναλύοντας την ανάγκη ψηφιοποίησης της υγείας είπα χαριτολογώντας ότι για κάποιους, γιατρούς οδοντιάτρους κλπ που φοροδιαφεύγουν το μέτρο αυτό δεν θα φανεί αρεστό. Καμία πρόθεση δεν είχα να αποδώσω φοροδιαφυγή σε μία ολόκληρη επαγγελματική κατηγορία, θα ήταν αδιανόητο. Αν αυτό κατάλαβαν οι ακροατές ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από όποια ομάδα ένοιωσε τέτοια πρόθεση και δηλώνω ευθαρσώς ότι τίποτα τέτοιο δεν εννοώ» επισήμανε μεταξύ άλλων. 

Διαβάστε την ανάρτηση του:

stighmiotipo-2023-06-23-90144-pm.png