Η πρώτη οργανωτική σύσκεψη με τη νέα ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου, στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ).

Η σύσκεψη έγινε ανάμεσα σε εκπροσώπους της Ομοσπονδίας, της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ενόψει του τελικού του Europa Conference League 2024, οποίος θα διεξαχθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην «OPAP Arena» στις 29 Μάϊου 2024.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ΕΛ.ΑΣ. ήταν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Αντιστράτηγος Γιάννης Σκούρας και επικεφαλής της Πυροσβεστικής, ο Αττικάρχης Χρήστος Σημιακάκης.

Στη σύσκεψη συμμετείχε ομάδα υψηλόβαθμων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, οι οποίοι θα έχουν την ευθύνη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού.

Τα στελέχη της ΕΠΟ έκαναν αναλυτική παρουσίαση όλων των θεμάτων που άπτονται του τελικού και είναι αρμοδιότητα της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Ανάλογες συναντήσεις θα επαναλαμβάνονται διαρκώς μέχρι τη διεξαγωγή του τελικού.