Επίθεση από άγνωστους κατά της συντρόφου του αναπληρωτή προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Σταύρου Μάνταλου σημειώθηκε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που έκανε σήμερα, Τετάρτη, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ).

Όπως σημειώνεται, «το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου» και «έξω από την οικία» της Μάνταλου και της συντρόφου του. Ακόμα, η Ομοσπονδία επισημαίνει ότι, όταν οι άγνωστοι ολοκλήρωσαν την επίθεσή τους, πριν απομακρυνθούν, είπαν στη σύντροφο του αναπληρωτή προέδρου πως «αυτό είναι μήνυμα για τον Μάνταλο».

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την επίθεση που δέχθηκε η σύντροφος του αναπληρωτή προέδρου Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Σταύρου Μάνταλου το Σάββατο, το βράδυ, έξω από το σπίτι τους:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου, όταν η σύντροφος του κ. Μαντάλου δέχθηκε έξω από την οικία τους επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι τη χτύπησαν και πριν απομακρυνθούν της είπαν "Αυτό είναι μήνυμα για τον Μάνταλο".

Το συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης μετά την υποβολή μήνυσης από την παθούσα, προστίθεται σε μια σειρά επιθέσεων και εκφοβισμών κατά του χώρου της διαιτησίας και είναι προφανές πως στοχεύει και αυτό στην τρομοκράτηση των Ελλήνων αξιωματούχων διαιτησίας».