Χθες, Τρίτη, το δείπνο Αλέξη Τσίπρα-Γαβριήλ Σακελλαρίδη δεν ήταν το μόνο ραντεβού που έγινε εκτός Κουμουνδούρου, καθώς πραγματοποιήθηκε άλλη μία άτυπη συνάντηση ανάμεσα σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Πιο συγκεκριμένα, επίσης χθες, αλλά το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, στο κέντρο της Αθήνας, ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο Αλέξης Χαρίτσης, η Ράνια Σβίγκου και ο Γιώργος Βασιλειάδης. 

Αξίζει να αναφερθεί πως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Χαρίτσης και Ηλιόπουλος συσπειρώνονται στην ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου, δηλαδή τη γνωστή τάση 6+6, ενώ μπορούν να θεωρηθούν και στενοί συνεργάτες της. Ακόμα, το συγκεκριμένο ραντεβού με τους δύο γραμματείς του κόμματος Σβίγκου και Βασιλειάδη έρχεται σε μία περίεργη περίοδο, καθώς δεν αποκλείεται και η Έφη Αχτσιόγλου να ακολουθήσει το παράδειγμα του Ευκλείδη Τσακαλώτου και άλλων στελεχών της «Ομπρέλας» και τελικά, να τα βροντήξει όλα και να φύγει.  

Δεν επιβεβαιώνουν Ηλιόπουλος και Χαρίτσης - Διαψεύδει ο Βασιλειάδης

Ωστόσο, το εν λόγω ραντεβού οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν το έχουν επιβεβαιώσει. Επιπλέον, από πλευράς του, ο Γιώργος Βασιλειάδης το διαψεύδει. Από την άλλη, όμως, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το κουαρτέτο που βρέθηκε σε μία από τις κεντρικές πλατείες της πόλης την Τρίτη το πρωί -και μάλλον όχι για τσάι και συμπάθεια- το φιλοξένησε γνωστό μαγαζί-στέκι του κέντρου της Αθήνας, το οποίο είναι πολυσύχναστο, πράγμα που σημαίνει πως υπήρχαν αρκετοί μάρτυρες τριγύρω.

Σε αντίθεση με το χθεσινό τετ-α-τετ Σακελλαρίδη-Τσίπρα που στο μαγαζί που συναντήθηκαν χθες στη Νέα Σμύρνη δεν υπήρχε ψυχή. Όπως και να έχει, το αν συναντήθηκαν τα τέσσερα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ή όχι θα φανεί πρώτα και κύρια από τις ίδιες τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν και τη σύνδεση των γεγονότων πριν και μετά το ραντεβού. Για παράδειγμα, δεν είναι τυχαίο ότι βρέθηκαν μετά την προσπάθεια του προέδρου Κασσελάκη να γεφυρώσει τις διαφορές του με την Έφη Αχτσιόγλου και ενδεχομένως οι δύο γραμματείς να έπαιζαν τον ρόλο των μεσαζόντων. Αλλά, θα δείξει...