Ιδιαίτερα ικανοποιημένα φάνηκαν  τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ  από την πρώτη ημέρα των εργασιών (19.01.2024), αφού οι παρουσιάσεις όλων στις Σπέτσες ήταν απόλυτα τεκμηριωμένες, τεχνοκρατικές και περιείχαν συγκεκριμένες προτάσεις για το τι πρέπει να γίνει στους τομείς τους το επόμενο διάστημα.

Η χθεσινή βραδιά στο αρχοντικό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες έκλεισε με τον Σωκράτη Φάμελλο να τραγουδάει την ώρα του δείπνου, που εξέπληξε τους πάντες με τις τραγουδιστικές του ικανότητες, σε σημείο που οι συνάδελφοί του να σχολιάζουν πόσο «καλός τραγουδιστής» είναι και τη Δώρα Αυγέρη και την Καλλιόπη Βέττα να τραγουδούν το «αυτή η νύχτα μένει».

Μάλιστα, μετά το φαγητό κατά τις 11 το βράδυ η Καλλιόπη Βέττα, βουλευτής Κοζάνης και ερμηνεύτρια των τραγουδιών του Μίκη Θεοδωράκη, τραγούδησε ακαπέλα το τραγούδι «Όμορφη Πόλη» και η Κυριακή Μάλαμα χόρεψε.

Να θυμίσουμε ότι σήμερα, Σάββατο στις εργασίες αναμένεται να  παραβρεθεί και η Έλενα Ακρίτα, ενώ στα δύο 5ωρα που θα διαρκέσει η διαδικασία, θα κληθούν όλοι οι τομεάρχες να παρουσιάσουν μέσω powerpoint τις θέσεις και τις απόψεις τους.

Οι βουλευτές έφτασαν στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη λίγο πριν τις 10 του Σαββάτου για τη δεύτερη μέρα εργασιών. Αναμένεται να κάνουν διάλειμμα στις 2 το μεσημέρι, όπου θα γευματίσουν, τρώγοντας σάντουιτς κλπ. Όποιος θέλει, θα επιστρέψει στο ξενοδοχείο του για να ξεκουραστεί και οι διαδικασίες θα ξεκινήσουν πάλι στις 4 το απόγευμα.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η συνεδρίαση αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 9 το βράδυ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να παραθέτει δείπνο σε ταβέρνα του νησιού.