Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Alpha TV» και τον δημοσιογράφο, Αντώνη Σρόιτερ, θα παραχωρήσει σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, την ίδια ώρα μάλιστα που η ομάδα των «11» πραγματοποιεί ανοιχτή εκδήλωση.

Μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι η επιλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ -η οποία έγινε γνωστή σήμερα το πρωί -δεδομένου ότι η ημέρα και η ώρα για τις ανακοινώσεις των «11» είναι γνωστά από την περασμένη Παρασκευή.

Σημειώνεται ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ξεκινά στις 18:50 (δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς θα προβληθεί η συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ), ενώ η παρουσίαση της νέας ΚΟ των «11» έχει προγραμματιστεί για τις 19:00 στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων. Στη συγκένρτωση αναμένεται να αποκαλυφθεί το όνομα του νέου πολιτικού φορέα, το οποίο -όπως είπε σήμερα ο Νάσος Ηλιόπουλος- δεν θα είναι«Αριστερά Μπροστά».

«Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, θα παραχωρήσει σήμερα Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023, συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του "Alpha TV" και τον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ», αναφέρει η σχετική ενημέρωση από την Κουμουνδούρου.